ایستگاه راه آهن چم سنگر

ایستگاه راه آهن چمسنگر و ایستگاههای منطقه راه آهن لرستان

ایستگاه راه آهن چم سنگر

ایستگاه راه آهن چمسنگر و ایستگاههای منطقه راه آهن لرستان

خواهرخوانده روستای چم سنگر !

  روستای ایستگاه چم سنگر , شهرستان ازنا , بخش پاپی , دهستان چم سنگر 

چم سنگر، روستایی است از توابع بخش پاپی شهرستان خرم‌آباد در استان لرستان ایران 

 

براساس سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت آن ۲٬۵۲۰ نفر (۴۵۵ خانوار) بوده‌است.[۱] (بر اساس ویکی پدیا) 

 

آمار رسمی جمعیت روستا بر اساس سرشماری سال 1385 , تعداد خانوار : 103 

 

 

حالا خواهر خوانده چمسنگر در استان لرستان نیز وجود دارد !! 

 

دهیار روستای چم سنگر , شهرستان کوهدشت , بخش درب گنبد , دهستان درب گنبد 

 

آمار رسمی جمعیت روستا بر اساس سرشماری سال 1385 , تعداد خانوار : 73

استانی شدن انتخابات مجلس

چند سال پیش نیز این طرح (استانی شدن انتخابات )در صحن مجلس اعلام ولی بدلایل بسیار رد شد واینک بعد از چند سال دوباره مطرح شده است.نمیدانم نمایندگان مجلس در استانهای محروم و توسعه نیافته تا چه حد با این طرح موافق یا مخالف هستند !

اما میدانم حداقل برای آن دسته از نمایندگانی که در استانهای طایفه ای وقومی وعشیره ای زندگی میکنند ودر سراسر یک استان اقوام وایل وتبارشان پخش شده است نوید خوبی است وحتما با این طرح موافقند!! که رای سایر قوم وقبیله اش که تاکنون پراکنده بوده حالا یکدست !! خواهد شد  و بهمین دلیل ساده دیگر این استانهای محروم وکم توسعه دیگر روی توسعه و پیشرفت را در سایه پررنگ شدن حضور قوم وقبیله وایل وطایفه در انتخابات به چشم نخواهند دید!

یک دلیل هم اینست که مناطق محروم و دورافتاده وکم جمعیت به محاق رفته وبدست فراموشی سپرده میشوند وروز به روز این مناطق محروم ومحروم تر خواهند شد و دیگر نقش فعالی برای حضور خود در انتخابات نمی بینند ودچار یاس وسرحوردگی خواهند شد ونامزدها نیز فعالیت خود را چه قبل از انتخابات وچه بعد از رای آوردن در مناطق پر جمعیت معطوف خواهند نمود و انرژی خود را صرف مناطق کم جمعیت نمیکنند. اگر این روش جواب میداد پس چرا در استان ما مثلا برای سلسله ودلفان ویا کوهدشت ویا پلدختر وملاوی سابق ! ویا خرم اباد و حتی دورود این توسعه رخ نداده است ؟؟! وچرا نمایندگان ما یک بار مصرف شده اند!! بنظر میرسد نماینده ی منتخب به شهر ویا منطقه ای خاص که از ان بر میخیزد تعلق خاطر بیشتری داشته و تمام تلاش وکوشش خود را صرف پیشرفت وتوسعه شهر ودیار خود خواهد نمود تا اینکه متعلق به کل استان باشد ! 

دیگر اینکه در صورت عدم موفقیت نمایندگان منتخب چطور می شود انها را بازخواست نمود که کم کاری وسهل انگاری داشته اند ؟ یا چطور میشود بین انها یک تعامل سازنده برای پیشرفت یک استان برقرار کرد؟ ( در این چند سال ما تعامل سازنده ای بین نمایندگان استان لرستان برای توسعه همه جانبه استان ندیده ایم ! آیا این خود یک مثال بارز عدم استانی شدن ویکپارچه شدن انتخابات مجلس نیست ؟!) مگر یکپارچه شدن هزینه برگزاری انتخابات را کاهش میدهد ؟ 

ادامه :http://chamsangar.persianblog.ir/post/155/

همیشه پای یک لر در میان است !

قوم لر از عهد پارینه سنگی و میان سنگی و نوسنگی تا تمدن مفرغ که در صنعت ساخت مصنوعات مفرغی به اوج هنر و کمال میرسند و در زمان هخامنشیان همچنان مستقلند تا زمان ساسانیان که به مرور پارسی را جایگزین زبان عیلامی و کاسی می کنند وپس از اسلام نیز زبان لری آنان را زنده نگه میدارد وبعد از حکومت ترکان سلجوقی است که به مرور مرزهای قوم لر کوچک وکوچک تر میشود ودر زمان قاجارهم پشتکوه از پیشکوه جدا شده و اوج نفرت قاجارها از لرها بدان حد بود که بعضی ها را به قزوین و دیگر نقاط کوچاند وبرای تضعیف انان از هیچ کوششی دریغ نکرد و فتحعلی شاه هم به تجزیه لرستان همت گماشت و درزمان پهلوی هم کامل شد ولی یاد وخاطره دلاوری آریو برزن ها و کریم خان ها ولطفعلی خان ها و سردار اسعد ها وشهیدان مظلوم وبی نشان قوم لردر دفاع از سرزمین اجدادی در درازنای تاریخ این مرز بوم جاری وساری است وفرزندان این قوم همیشه نقشی تعیین کننده در حفظ تمامیت ویکپارچگی واتحاد وتمامیت مرزهای این سرزمین داشته و به ان افتخار میکنند و ثابت نموده اند در تاریخ این سرزمین در هنر ومعماری و سازندگی وبالندگی آن نقشی انکار ناپذیر داشته ودارندو رد پای انان درجای جای تاریخ این سرزمین هویداست وتاریخ این سرزمین خود گواه این گویاست !